NOWY MINECRAFT!
Rozpoczęty przez
Wiśnia, 19 lut 2012 22:05
44 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 luty 2012 - 18:09
Ale ja sie moge zając jak juz tymi mini questami tego typu żeby odwiedziec jakies tam miejsce starożytne to mógłbym coś pobudowac
Napisano 22 luty 2012 - 18:24
Miasta będą.
Podatki na 90% będą.
Sklepy będą.
Rząd/prezydent itd. jak najbardziej można zrobić.
Sądy jak najbardziej mogą być.
Osiedla będą.
Domy będą.
Kopalni raczej nie będzie, bo zrobię specjalną mapę surowcową.
Projekty jak najbardziej będą.
Co do pracy to nie wiem, może będzie, może nie.
Pieniądze będą.
NPC z zadaniami będą.
Wojny - może... ;d
To tyle z wyjaśnień
Podatki na 90% będą.
Sklepy będą.
Rząd/prezydent itd. jak najbardziej można zrobić.
Sądy jak najbardziej mogą być.
Osiedla będą.
Domy będą.
Kopalni raczej nie będzie, bo zrobię specjalną mapę surowcową.
Projekty jak najbardziej będą.
Co do pracy to nie wiem, może będzie, może nie.
Pieniądze będą.
NPC z zadaniami będą.
Wojny - może... ;d
To tyle z wyjaśnień
#43 Guest_niciel_*
Napisano 22 luty 2012 - 19:12
ok to teraz rozumie o co ci chodzi wisnia tak nie wszystko ale ok <postaraj sie aby na servie byla rywalizacja miedzy miastami albo cos podobnego (nie chodzi mi o walke 1&1)
danon tworzenie questow do mc jest troszke podobne do wiersza polecen jest to dosc trudne zwlaszcza jak tworzysz rozbudowane questy z wieksza iloscia komplikacji np kilkoma npc'tami "npcquestor <-/citizens" gdy taki prostszy quest zajmuje 80 linijek oczywiscie mozesz prubowac moze ci wyjdzie
a czy ty salonax jak srasz w minecrafcie to trzymasz crtl czy shift bo jestm ciekaw TO JEST GRA!!!.......
dobra ja sie juz nie czepiam ale jedna moja drobna prosba z mojej strony NIE ZMIENIAJCIE OTOCZENIA DLA ZABUDOWY tylko dostosowujcie budowle do regionu (plaska mapa badz co badz wyglada okropnie)
danon tworzenie questow do mc jest troszke podobne do wiersza polecen jest to dosc trudne zwlaszcza jak tworzysz rozbudowane questy z wieksza iloscia komplikacji np kilkoma npc'tami "npcquestor <-/citizens" gdy taki prostszy quest zajmuje 80 linijek oczywiscie mozesz prubowac moze ci wyjdzie
a czy ty salonax jak srasz w minecrafcie to trzymasz crtl czy shift bo jestm ciekaw TO JEST GRA!!!.......
dobra ja sie juz nie czepiam ale jedna moja drobna prosba z mojej strony NIE ZMIENIAJCIE OTOCZENIA DLA ZABUDOWY tylko dostosowujcie budowle do regionu (plaska mapa badz co badz wyglada okropnie)
Napisano 22 luty 2012 - 19:20
Ale pod działki trzeba wyrównywac bo potem tp też dziwnie wygląda 
Ale takie na evenciki moge robic
Ale takie na evenciki moge robic
Napisano 22 luty 2012 - 19:52
Postanowione.
Wygrywa:
FreeBuild+RolePlay.
Dodatkowo:
Każdy chętny do opracowania questów (tylko podać mi treść na jakiej ma polegać quest, i co trzeba zrobić itd.) niech pisze GG/PW. [chwilowo nie pisać, bo musze ogarnąć plugin]
Do budowy podstaw mapy wybiorę SAM grupę kilku osób uzdolnionych, którzy mi pomogą i do których mam zaufanie.
[więcej napiszę każdemu kogo zaprosiłem na PW/GG]
Wygrywa:
FreeBuild+RolePlay.
Dodatkowo:
Każdy chętny do opracowania questów (tylko podać mi treść na jakiej ma polegać quest, i co trzeba zrobić itd.) niech pisze GG/PW. [chwilowo nie pisać, bo musze ogarnąć plugin]
Do budowy podstaw mapy wybiorę SAM grupę kilku osób uzdolnionych, którzy mi pomogą i do których mam zaufanie.
[więcej napiszę każdemu kogo zaprosiłem na PW/GG]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty