Skocz do zawartości

MapCycle oraz Admini :)

30 odpowiedzi w tym temacie

#21 zxcvb

Teletubis

• Member
  • 29 postów
Reputacja: 15
Bywalec

Napisano 22 luty 2012 - 13:10

Jak ciągle widzimy, usunięcie Shad'ego z sieci wszytkim wychodzi na bardzo dobre xDD :D
Co do tematu zgadzam się ,limit ostatnio granych map mógłby wynosić 5-7 mapek

Użytkownik zxcvb edytował ten post 22 luty 2012 - 13:10

#22 Joneq

It's Good

• Admin [FFA+BF2]
  • 1108 postów
  • GG: 35621835
  • Steam:Joneq
  • Serwer:[FFA+BF2]
  • Imię:Marcin
Reputacja: 242
Forum narkotykiem

Napisano 23 luty 2012 - 11:01

Jestem za tym zeby nowym Opiekunem został DARK czesto jest na gg forum napewno by ogarnął... A ja bym chciał pozostac Moderatorem jak Dark by zmienił swoja pozycje...

#23 D A R K

Admin FFA+BF2

• Moderator
  • 1929 postów
  • GG: 25066919
  • Steam:.::DARK::.
  • Serwer:FFA+BF2
  • Imię:Mateusz
Reputacja: 190
Fanatyk

Napisano 23 luty 2012 - 11:08

Joneq niestety musze cię zmartwić.Jeśli dostane tego Opiekuna to napewno nie strace funkcji moderatora.

#24 kamil6171

Masterczółka

• Full Member
  • 203 postów
  • GG: 666
  • Serwer:moje
  • Imię:konto!
Reputacja: -5
Lamer

Napisano 23 luty 2012 - 11:15

Na razie niech h@ to przeczyta i da Darkowi Opiekuna dopiero bedziecie myśleć o dalszych awansach ;d

#25 Hakunamatata

Początkujący

• Member
  • 89 postów
  • Steam:Hakunamatata
  • Imię:Paweł
Reputacja: 22
Pomocna dłoń

Napisano 23 luty 2012 - 11:21

Jak ha to przeczyta to chyba w 2050 roku :D

Użytkownik Hakunamatata edytował ten post 23 luty 2012 - 11:22

#26 Method

Początkujący

• Member
  • 71 postów
  • GG: 18888565
  • Imię:Dariusz
Bywalec

Napisano 23 luty 2012 - 11:38

A i owszem muszę się zgodzić. Tylko pozostaje jedna kwestia. Ktoś tu napisał o usunięciu Shadego tak?? No i tu się mylisz kolego. Ta ludzka wywłoka dalej gra, i nikt nie potrafi z nim nic zrobić. Bijej ma w dupie serwery. Milek H@ serwera jest wgl?!?! To jest jeszcze bardziej komiczne. Wczoraj poinformowano mnie że gracz "Nakurwiator" to nasz Milek. Każdy strzał jego to była bania. Jebie mnie czy to są koledzy (Shady i MIlek), jebie mnie czy czytują czy cfg, czy ch** wie co. Ale skoro nawet H@ takie maniany odwala to powinno się go usunąć z tego stanowiska na zawsze oraz zbanować. Mogę się mylić ale to był on. Dlatego też mam nadzieję że Bijej w czas się obudzi i te dwa pasożyty zakońćzą definitywnie grę na tej sieci serwerów. Nie tylko mnie to porusza ale nikt z tym nic nie robi. Albo się boicie albo się wam nie chce. No pewnie lepiej grać z takimi lapsami i niech atmosfera sie pier*** bardziej niż jest zje***. Na pewno wszyscy to poprą. Trzeba tylko czekać na Bijeja bo w tej sytuacji tylko on może coś zdziałać.

#27 kamil6171

Masterczółka

• Full Member
  • 203 postów
Lamer

Napisano 23 luty 2012 - 11:44

Method ma zupełną racje, żeby teraz zastać full serw to musi się cud stać i żeby się on utrzymał, bo nawet przez 5min nie jest pełen serwer odkąd zaczęły się problemy z Shadym i aktywnością h@

#28 D A R K

Admin FFA+BF2

• Moderator
  • 1929 postów
Fanatyk

Napisano 23 luty 2012 - 11:58

Na temat Milka i Shadego się nie wypowiadam bo oni już dawno powinni wylecieć a Milek potrafi jedynie się bronić banowaniem ludzi na forum.Moge już nawet wam powiedzieć co Bijej napisze w tym temacie że Milkowi nigdy nic nie udowodniono a sprawą Shadego się zajmie.Nawet jeśli chcecie żebym miał tego opiekuna i doprowadził ten serwer do porządku to troche sobie poczekacie.Każdy wie że Milek i Shady to kumple.Milek nawet dał Opiekuna Shadyemu na swoim FFA kolejny paradox w całej tej sprawy.Wczoraj także przeglądałem amxbans i spotkałem nick asd(shady) który ma admina na ganianym.Przepraszam bardzo ale skoro Bijej mówi że Shady ma mieć bana na całej sieci to czemu u milka na serwie ma opiekuna.Za takie zachowanie Milek powinnien polecieć.I ten człowiek ma 18 lat a zachowuje się gorzej niż nie powiem kto.Dobra dostałem dostęp do panelu serwa.Dziś już nie bardzo mam czas ale jutro będe ogarniał serwa.

Użytkownik D A R K edytował ten post 23 luty 2012 - 15:03

#29 Method

Początkujący

• Member
  • 71 postów
  • GG: 18888565
  • Imię:Dariusz
Bywalec

Napisano 23 luty 2012 - 18:45

Noo i myliłem się :) Wybacz DARK ale wcześniej miałem na myśli nocnych adminów albo przynajmniej wieczornych. A okazuję się że chyba Ty jako jedne z nielicznych potrafisz się odezwac w tej sprawie nie pierdo*** się z tym ;] No i jako jeden będziesz coś działał na forum i w sprawie serwa. Czemu Bijej nie potrafi zrobić porządku z Milkiem??? Hmm... Może też są kumplami. Ja w takiej sytuacji bym się nie je*** z takimi osobami tylko usuwał z społeczności serwera. Bo logicznie pomyślmy. Kto by chciał by oni zostali i dalej tak ludzi wkurzali?? Pojedyńcze jednostki może by ich poparły czyli najbliżsi koledzy. A reszta ludzi tacy jak my??? Odetchnęła by z ulgą i na 100% więcej czasu by poświęcała na ten serwer niż na inne. Bo jak wczoraj oboje weszli to serwer w mgnieniu oka pustoszał. No ale to już kwestia Bijeja kiedy wejdzie i ogarnie sprawę.

#30 kamil6171

Masterczółka

• Full Member
  • 203 postów
Lamer

Napisano 24 luty 2012 - 10:35

Dark ma opiekuna, BF2 powinien wrócić do normy..

choć h@ powinni ruszyć dupska i się zająć serwerem -,-

#31 D A R K

Admin FFA+BF2

• Moderator
  • 1929 postów
Fanatyk

Napisano 24 luty 2012 - 10:45

Dzisiaj będe ogarynać serwa.Zamykam.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Witamy na e-intermania.pl
Zarejestruj konto i ciesz się z rozrywki razem z Nami!