Skocz do zawartości

MapCycle oraz Admini :)

30 odpowiedzi w tym temacie

#1 Method

Początkujący

• Member
  • 71 postów
  • GG: 18888565
  • Serwer:FFA+BF2
  • Imię:Dariusz
Reputacja: 15
Bywalec

Napisano 17 luty 2012 - 02:24

Siamanero. Jak już wielu z was zauważyło to na serwie ciągle grane są mapy west, dust, india, rats i inferno. Powiedzcie mi teraz ile razy do cholery mamy zakładać te zasrane tematy by zrobić coś z tym gównem. Nie można ogarnąc tego w jeden dzień i po kłopocie?? Kiedyś był ten mapcycle pamiętam że na 10 map był ustawiony i jak by to ując było to w cipeczkę :] Teraz dzieci dusta se wejdą i co drugą mapę lub co trzecią by byc bardziej dokładnym to naparzamy właśnie dust_2 :/ Jest to nudne i posrane fest. Czemu takie mapy jak Office, Italy, Train, Nuke, Cbble, Tuscan nie są grane?? Dlatego proszę H@ lub osoby za to odpowiedzialne by zaczęły coś z tym robić bo ileż można czekać na interwencję, denerwować się i ile jeszcze tematów mamy założyć by było to zrobione cacy?? :P Kolejna rzecz o której wspomne to brak adminów. Ostatnio gram bardzo dużo wieczorami i z tego co zauważyłem to adminów nie ma ??? No a z tego co widzę to kilka pozytywnych podań czeka tam na rozpatrzenie. Grać się nie da kiedy na serwie wieczorami biega se 2x cziter i nie dają żyć. Serwer jest bardzo zaniedbywany i troche olewany przez H@ i osoby odpowiedzialne za te sprawy :P Wiadomka że mają swoje życie prywatne i to rozumiem, ale jeśli czasu nie mają to mogliby kilka osób zwerbować które by za nich tą robotę odwalały. To tyle w tej sprawie. Liczę na jakąkolwiek reakcję i rozwiązanie tych problemów. Pozdrawiam i jeśli coś Ci się tu podoba w poście to kopsnij plusika :D

#2 D A R K

Admin FFA+BF2

• Moderator
  • 1929 postów
  • GG: 25066919
  • Steam:.::DARK::.
  • Imię:Mateusz
Reputacja: 190
Fanatyk

Napisano 17 luty 2012 - 06:56

Jak widać Bijej już kompletnie nic nie robi i wydaje mi się że jeszcze sobie poczekamy zanim serwer zostanie doprowadzony do względnego porządku, a nister jak widać zajmuje się tylko przyznawaniem adminów dodawaniem odznak itd.Masz racje przydała by się chociaż jeszcze jedna osoba która by odwalała brudną robote chociażby wgranie chociaż tych 10 ostatnich granych map.Co do adminów przydało by się zrekrutowanie paru nowych i wgranie paru jak dla mnie kosmetycznych zmian na serwie i to napewno zmieniło by wygląd serwa i także poprawiło by rozgrywke.

#3 pAN.

Szpaner

• Admin [SpeedRun]
  • 508 postów
  • GG: 10584563
  • Steam:kukus12345
  • Serwer:FFA
  • Imię:Dawid
Reputacja: 67
Profesjonalista

Napisano 17 luty 2012 - 07:22

Polecam mape de_anarchy

#4 D A R K

Admin FFA+BF2

• Moderator
  • 1929 postów
Fanatyk

Napisano 17 luty 2012 - 07:54

Pan czy ty niewidzisz o czym jest temat.Bo chyba nie z propozycjami map.I nie nabijaj sobie postów bo powinieneś dostać warna.

#5 Method

Początkujący

• Member
  • 71 postów
Bywalec

Napisano 17 luty 2012 - 10:05

Dokładnie. Ale przecież ten problem poruszamy wszyscy od conajmniej 3-4 miesiecy :facepalm: I żadnej reakcji?? A ludzi by w cholere przybyło na serwer jeśli były by zmiany i tak jak mówisz paru kosmetycznych zmian. Bo zauważyłem że jeśli zostaje wybrana mapa awp_india, rats i poolday to serwer pustoszeje i nie ma komu grać o_O

#6 kamil6171

Masterczółka

• Full Member
  • 203 postów
  • GG: 666
  • Serwer:moje
  • Imię:konto!
Reputacja: -5
Lamer

Napisano 17 luty 2012 - 10:22

Ja na miejscu osoby, która przyczyniłaby się do odnowy serwera to DARK, dużo czasu spędza na serwerze itp na pewno dużo wniósłby tutaj porządku

P.S.

Czy mógłby mi ktoś dać tego admina? cziterzy siedzą, a został usunięty poprzez włamanie się na moje konto i aby je odzyskać Dark usunął wszystko z adminem włącznie ...

A jeszcze co do mapy ogólnie mówiąc większość nowo dodanych map nie działa, a w nim tuscan (poruszałem już ten temat w Sprawach serwera bf2 ale nikt się nie wypowiedział...)

Użytkownik kamil6171 edytował ten post 17 luty 2012 - 10:27

#7 D A R K

Admin FFA+BF2

• Moderator
  • 1929 postów
Fanatyk

Napisano 17 luty 2012 - 10:38

Musiałem ci usunąć jeśli chciałeś grać na swoim nicku a że niemoge przyznawać adminów no to niestety go niemasz.A mapy są poprostu zle wgrane bo jak niemoże działać mapa de_tuscan gdzie to jest jedna z podsawowych map które powinny znajdować się na serwie.Jak widać Bijej wogle niema czasu i zanim wejdzie i przeczyta ten temat to troche minie.Znając życie to jeśli nawet wejdzie to powie że serwer ma dosyć Opiekunów i serw zostanie w takim stanie jakim się teraz znajduje.

#8 Method

Początkujący

• Member
  • 71 postów
Bywalec

Napisano 17 luty 2012 - 10:47

I tak cudem jest to że jednak są gracze na serwie. Nie rozumiem takiego postępowania że główni admini mają w dupie serwery. Nie mogą nawet 2 godzin tygodniowo poświęcić by coś wyjaśnić, zmienić, wgrać czy usunąć. Trochę do żenujące, a przecież jest wiele osób kompetentnych które by ogarnęły sytuacje i które dysponują wolnym czasem. No ale tak jak mówicie, nic nie zostanie zrobione bo po co??! I jeszcze apropos One Shota to wiele skarg poleciało w jego stronę ale w takiej sytuacji jaką mamy czyli deficyt adminów to myślę że można by sobie skargi darować skoro i tak H@ nie zagląda tu :) A dodatkowy admin się przyda. Wczoraj jedynie Matkd wszedł nas poratować bo jakiś frajer sobie hasał na WH+AIM. Choć napisałem na gadu do all adminów, oczywiście nie mam do nich pretensji bo nie muszą cały czas czekać na nasze wezwania ale jeśli było by 3 adminów więcej to wiadomka że któregoś z nich by się złapało przykładowo na gadu bo Ci nowi zawsze się starają na początku i dużo grają xD Z tego co zauważyłem :]

#9 kamil6171

Masterczółka

• Full Member
  • 203 postów
Lamer

Napisano 17 luty 2012 - 10:56

nie chodzi o to, że mi zabrałeś bo wiadomo w jasnym celu, ale o to, że cziterzy są, a nie ma kto ich banować, bo praktycznie jak nie mam admina nikt prócz Ciebie nie siedzi, no może matkd czasem wbije

#10 MuniekB

Mały skiller

• Admin [JB]
  • 378 postów
  • GG: 6122094
  • Steam:NieDamCi ;]
  • Serwer:JailBreak
  • Imię:Maciek
Reputacja: 83
Forumowy expert

Napisano 17 luty 2012 - 11:04

ehhh to samo było z JailBreak, ale naszczęście naszym wybawicielem stał sie Matkd (ogarnoł serwer) myślę że na BF2 taką osobą był by DARK, dużo gra, jest już moderatorem(czy wie o co chodzi), i chyba wam chodzi o ten plugin http://www.forums.wi...gin-od-map.html

#11 kamil6171

Masterczółka

• Full Member
  • 203 postów
Lamer

Napisano 17 luty 2012 - 11:53

Method ja admina na siłe nie chcę, skargi głównie były z dupy powodu, a zgłaszający je gracze tylko szukali powodów, żebym stracił admina zazdrość dupe ściska jak taki Sputnik ciągle ma dużo do powiedzenia na serwerze na mój temat i byłem zawiedziony, że nie złożył skargi za to, że dostał bana na uspokojenie. Ja tylko chciałem pomóc serwerowi, żeby nie siedzieli na nim cziterzy, ale większości to nie pasuje lub nie pasowało ...

#12 Method

Początkujący

• Member
  • 71 postów
Bywalec

Napisano 17 luty 2012 - 12:32

Wszystko ma swoją cenę. Ja nie zauważyłem na żywo byś kogoś źle banował czy coś. Ale tak jak Matkd zauważył że słusznie zmieniasz mapy jak co 2-3 wybierania są te same. Tu się zgodzę bo plugin by załatwił sprawę i nie musiało by być tyle spin i skarg o_O Przez kilka dni zauważyłem że Matkd ratuje sytuacje i banuje te mendy. On najczęściej wchodzi i ogarnia a co do Cb One Shot to myślę że powinno się Tobie jak najszybciej przyznać tego adma spowrotem bo widzę że często jesteś. A serwer potrzebuję dyspozycyjnych ludzi. Na dzień dzisiejszy nawet jeśli admin nie będzie ogarniał to nie powinno się mu go odbierać do czasu przyjęcia kilku nowych admów. Trzeba iść czasami na kompromisy :)

Użytkownik Method edytował ten post 17 luty 2012 - 12:34

#13 kamil6171

Masterczółka

• Full Member
  • 203 postów
Lamer

Napisano 17 luty 2012 - 12:41

no dzieki, ale nie wydawało mi się, żebym nie ogarniał :D cziterzy przy mnie w każdym razie nie siedzieli ;]

#14 Method

Początkujący

• Member
  • 71 postów
Bywalec

Napisano 19 luty 2012 - 22:45

INFO DLA H@ i tych moderatorów!! Zamiast tracić czas na zmiany wyglądu forum polecę wam kur** wziąć się za naprawy serwów i ogarnięcie tego tematu do ch***. Co to za szopka jest???? Adminów nie ma i syf na serwie. Jedynymi adminami FFA+BF2 są One Shot i Matkd?!?! Tylko dwóch?! Ogarnijcie się. Bo to zaczyna ludzi wkurw***. To tyle. Liczę na waszą odpowiedź.

#15 D A R K

Admin FFA+BF2

• Moderator
  • 1929 postów
Fanatyk

Napisano 20 luty 2012 - 06:44

A co masz teraz protensje że forum jest ogarnięte a serwery nie.Przecież serwer nie jest mateusza tylko Bijeja więc nie do niego zażalenia. "Jedynymi adminami FFA+BF2 są One Shot i Matkd?!?! Tylko dwóch?!"- hmmmm ciekawe bo ja gram od rana do godziny 17-18.

#16 Method

Początkujący

• Member
  • 71 postów
Bywalec

Napisano 20 luty 2012 - 11:58

Jak już pisałem we wcześniejszych postach to właśnie w wieczornych godzinach brak adminów od godz. 19 jak jestem to nikogo nie ma. Fakt nie jego to broszka ale jeśli będę tylko na forum FFA+BF2 nagłaśniał sprawę to ch** z tego będzie tak jak do teraz że żadnych zmian nie widać. Zresztą jak byś przeczytał post dokladnie a nie na odpier** się to byś zauważył że nadmieniłem "Mateusz Ulewicz może nie jesteś od tego...", więc przyjrzyj się jeszcze raz zanim zaczniesz negować dobrze? Ile już tematów zakładano?? I ile razy od tego czasu Bijej, Milek byli tu na forum i "może" przeglądali te tematy?? To trzeba zrobić trochę hałasu by się coś stało. Jak będzie trzeba to zrobię spam na całym forum bo akurat nie tylko mnie irytuję bieżąca sytuacja serwera. Jeśli chodzi o adminów to kilka propozycji bym miał skoro wy nie macie czasu. Gracz Combat, ogarnięty jest, zna się na amx i gra całymi wieczorami do godziny często 3-4 nad ranem. Wielu go oskarża o haxy więc tu na pewno byście już podejrzenia snuli. Ale ja go tu sprowadziłem bo znam go parę lat już i mogę za niego poręczyć. Możliwe że by chciał podjąć się adminowania ale oczywiście wymogi na to nie pozwolą. Pewnie. Podania są odrzucane często albo wgl nie rozpatrywane. Dziwi mnie że wgl są gracze na serwie pomimo tej sytuacji. Czemu nikt choćby nie przyjmie kilku adminów, są podania... Więc w czym problem. Myślę że to jest większy problem od MapCycle. Jeśli będą admini to mapy będą manualnie zmieniać jak będą się powtarzać. Zamiast spinać się to może by tak zacząć działać??? Ja niestety nie mam żadnej władzy na forum ani na serwie dlatego tylko tyle mogę zrobić że tutaj napiszę...

#17 D A R K

Admin FFA+BF2

• Moderator
  • 1929 postów
Fanatyk

Napisano 20 luty 2012 - 12:40

No to automatycznie twoj post do Mateusza był zbędny.Zresztą pisałem już we wcześniejszych tematach że powinnien być wybrany nowy Opiekun bo jak widać nister nie robi nic od dłuższego czasu.Tylko pomyśl czy spamem coś osiągniesz skoro Bijej nawet na forum niewchodzi i zapewne jeszcze nie widział tego tematu.A Milek napewno nic nie zrobi jak on nawet własnym serwem się nie zajmuje a co dopiero serwerem BF2.Poprostu trzeba się jakoś dobić do Bijeja i przedstawić mu temat.Bo na forum można zakładać co tydzień nowe tematy ale to i tak nic nieda skoro Bijej jest na forum raz n 3 miesiące.Zresztą niczego nie neguje tylko poprostu cie poinformowałem że Mateusz odpowiada za forum a nie za serwery.

Użytkownik D A R K edytował ten post 20 luty 2012 - 12:42

#18 Method

Początkujący

• Member
  • 71 postów
Bywalec

Napisano 20 luty 2012 - 17:23

To nie może raz na 3 miechy przydzielić kogoś do wszystkiego? Do akceptowania i dawania admów. Nister też wyje*** na serwer o_O Czyli pozostaje czekać na cud. Co do adminów to miałem na myśli tych wieczornych bo rzadko popołudniami gram, a denerwuje mnie jak wieczorami nikogo nie ma do prowadzenia porządku na serwie. Dlatego też jak by ten NIster bądź ktoś upoważniony wszedł to niech kilku adminów przyjmie. Kuźwa 5-10 minut roboty będzie miał i problem z głowy. Kiedyś jak pamiętam jeszcze jako tako były prowadzone serwery, Bijej czasami na serwa wbił, adminów było w cholere i zero problemów. Ogarnąłby w końcu tego Shady'ego bo typek zaczyna mnie wkur*** i nie macie na niego sposobu aż Bijej nie zmieni hasła O_O. Teraz zje*** sie wszystko :(

Użytkownik Method edytował ten post 20 luty 2012 - 17:26

#19 kamil6171

Masterczółka

• Full Member
  • 203 postów
Lamer

Napisano 20 luty 2012 - 18:42

Wg mnie Opiekuna powinien dostać Dark siedzi ciągle na forum, serwie i gg, zawsze można na niego liczyć i jak dla mnie tylko on może postawić ten serwer na nogi .

#20 D A R K

Admin FFA+BF2

• Moderator
  • 1929 postów
Fanatyk

Napisano 22 luty 2012 - 11:21

Odświeżam:
Może wkońcu usłyszymy jakieś konkrety od H@ czy będzie wybrany nowy opiekun?Kiedy ten syf zostanie ogarnięty itd.I dlaczego w chwili obecnej jest serwer wyłączony?

Użytkownik D A R K edytował ten post 22 luty 2012 - 11:24

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Witamy na e-intermania.pl
Zarejestruj konto i ciesz się z rozrywki razem z Nami!